Condiţii bune de schi la Şugaş Băi. Preţurile sunt mai mici decât pe Valea Prahovei şi nu este aglomeraţie

Data publicării:
SUGAS BAI BUN

Cele două pârtii de la Şugaş Băi au fost deschise la sfârşitul anului şi sunt pline de turişti si localnici din Covasna care profită din plin de stratul gros de zăpadă şi numai bun pentru schiat.

Pârtia mică din Şugaş Băi care are 250 m, teleski-ul funcţionează perfect, iar stratul de zăpadă măsoară între 50-60 cm.

Pe lângă condiţiile bune şi preţurile sunt avantajoase. "O cartelă de 90 de puncte e 50 de lei, deci cu 50 de lei se poate schia toată ziua", spune  Bocz Attila - monitor schi, Şugaş Băi.

 Iar de când a fost renovată, staţiunea Şugaş Băi are şi propriul spa, unde turiştii se pot relaxa departe de stresul şi agitaţia cotidiană. Ei beneficiază de o piscină, 3 saune, sală de fitness şi un salon de masaj.

"Aici în Şugaş Băi, toată lumea, dupa ce schiază, dupa ce se dau cu sania, pot veni la centrul de recreere să se refacă", a spus Istvan Tribel - administrator centru spa Şugaş Băi.

"Este foarte bine, foarte plăcut, afară sunt -5 grade celsius, în apă e foarte plăcut, aici este foarte frumos la Şugaş Băi", spune un turist.

Ambele pârtii din Şugaş Băi sunt dotate cu nocturne iar în weekend-uri şi vacanţe, programul de funcţionare a teleschiului este de la 9:00 până la 21:00.

Reporter: Mădălina Zamfir
Operator: Lucian Paculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri