Din cauza vântului un brad a spart fereastra unui apartament şi un panou publicitar a căzut

Data publicării:
BRAD CAZUT

Locatarii unui bloc de pe strada Petuniei s-au speriat azi dimineață cand crengile copacului au spart fereastra unui apartament de la etajul al treilea şi au deteriorat faţada blocului.

"Groaznic, la 5 dimineața, în jurul lui 5 și ceva, am auzit un urlet și un zgomot, probabil s-a rupt atunci și a atins blocul și am crezut că e cutremur", spune o locatară.

Bradul a fost tăiat de pompieri, iar lemnul a fost ridicat de lucrătorii de la Regia Locală a Pădurilor „Kronstadt".

"Fereastra unui apartament de la etajul 3 a fost distrusă. S-a intervenit cu un echipaj de la Detașamentul 2 de Pompieri pentru îndepărtarea copacului. Din fericire în urma acestor incidente nu au rezultat victime", spune Ciprian Sfreja - purtătorul de cuvânt al ISU Brașov

"Putea să se întâmple și mai rău, dacă cădea dincoace, dărâma balcoanele", spune un locatar.

Locatarii spun că au atras de nenumărate ori atenția autorităților, în legătură cu pericolul reprezentat de copacii care stau să cadă, însă pana acum nu s-a luat nicio măsură.

"Am făcut cerere la Primărie, înregistrată, am și cererea, adică de la registratură, am totul în regulă. Nu au tăiat absolut nimic", spune alt localatr.

"Vreau să-mi taie și cireșul ăsta care este în față și n-au vrut..am cerere făcută și nu au vrut. Mi-au tăiat numai câteva crăci că se și vede", spune o locatară.

Vântul a pus la pământ şi un panou publicitar. Judeţul Braşov s-a aflat în această dimineaţă sub atenţionare cod galben de vânt.

Reporter: Mădălina Zamfir, Mirela Palcu
Operator: Lucian Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri