Dorin Lazăr Maior, adus în ţară de Interpol

Data publicării:
dorin-lazar-maior

UPDATE: 22.04.2016 -  Dorin Lazăr Maior se află în arestul Poliţiei Capitalei.

Fostul lider al revoluţionarilor a fost adus încătuşat în România. Dorin Lazăr Maior, alături de alţi doi complici au fost trimişi în judecată în 2006 de procurorii DNA Braşov, fiind acuzaţi că ar fi şantajat doi oameni de afaceri braşoveni, printre care şi pe fostul director adjunct de la Romexterra Bank Braşov, pentru modul ilegal în care se acordau credite la banca respectivă.

Maior i-ar fi ameninţat pe cei doi oameni de afaceri că îi va denunţa dacă nu primeşte de la fiecare câte un milion de lei. Fost deputat PSD, Lazar Maior a plecat din ţară imediat după aflarea sentinţei. În perioada în care a stat în Emiratele Arabe Unite a fost condamnat la 6 ani de închisoare în alt dosar, pentru evaziune fiscală. Ieri, dupa ce mandatul de arestare a fost confirmat, Dorin Lazar Maior a fost dus în arestul poliţiei din Bucureşti, unde are domiciliul.

După ce Maior a fugit din ţară, Consiliul Director al Asociaţiei Luptătorilor Răniţilor şi Urmaşilor Eroilor „Braşov - Decembrie 1989" a decis imediat suspendarea lui din funcţia de preşedinte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri