Echipă puternică pentru Edi Grosu

Data publicării:
EDI GROSU

Sprinterul de la Vini Fantini-Nippo va avea din 2016 un nou co-echipier de valoare în persoana lui Grega Bole. Echipa italiană pare să îi creeze un trenuleţ redutabil sportivului de 23 de ani. Dacă liderul incontestabil al echipei italiano-japoneze este Damiano Cunego, fost câştigător al Giro în 2004, Edi Grosu se bucură de tot mai multă apreciere din partea directorilor tehnici ai echipei.

Pentru majoritatea etapelor de plat din 2016 Grosu este sprinterul numărul 1 pentru Vini Fantini-Nippo iar pentru obţinerea unor rezultate cât mai bune i se va oferi un sprijin pe măsură. Alături de slovenul Bole un om important în trenuleţ va fi şi Denniele Colii, alături de Pierpaolo De Negri şi Nicolas Marini.

Grosu vine după un an 2015 prolific în care a evoluat în mai multe curse de World Tour, inclusiv un prim mare tur, Il Giro. Deşi a ratat o bună parte din pregătirea de primăvară din cauza problemelor medicale, Grosu a impresionat în Turul Italiei, unde a obţinut un excelent loc 5 în etapa dintre Montecchio şi Lido. Prima cursă din 2016 în care Grosu va concura va fi Turul San Luis în Argentina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri