Emoții mari în sediile partidelor din Brașov

Data publicării:
EMOTII

În sediul PSD Brașov atmosfera a fost relaxată după primul exit-poll. Politicienii au declarat că a fost o campanie electorală cu multă muncă. Imediat după închiderea urnelor, conform sondajului, premierul Victor Ponta a obținut 41,5% dintre voturi. 

"Acest rezultat confirmă sondajele de opinie făcute până în prezent cu o diferență de 9-10 procente care pot să asigure confortabil câștigarea alegerilor de către Victor Ponta", a declarat Constantin Niță - ministrul Economiei, PSD.

Ministrul Economiei a mai declarat că, imediat după începerea campaniei electorale, se vor pregăti pentru al doilea tur de scrutin și că nu se vor mai lăsa până când nu vor câștiga alegerile. Şi membrii Alianţei Creştin Liberale au aşteptat rezultatul primului exit-poll cu sufletul la gură şi sunt optimişti pentru turul doi.

"Este un scor bun. noi anticipăm să avem diferenţă cât mai strânsă între cei doi candiaţi. Avem turul doi. În România electoratul de centru dreapta este mai mult şi în procente mai mari decât cel de stânga.", George Scripcaru, co-preşedinte ACL Braşov.

"La 38 - 32 suntem sigur câştigători în turul doi, la o diferenţă mai mare lupta devine complicată şi grea. Una peste alta aşteptăm rezultatele finale pentru că estimările sunt diferite, una e 38 - 32, alta e 40 - 31.", Claudiu Coman, vice-preşedinte PNL Braşov, care interimar a preluat atribuţiile preşedintelui ACL Braşov, Aristotel Căncescu.

Turul doi al alegerilor va fi organizat peste două săptămâni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri