FOTBAL. Antrenor croat la FC Braşov

Data publicării:
ANTRENOR FC

Alesul stegarilor este Vjekoslav Lokica, un tehnician în vârstă de 49 de ani, care se va prezenta la Braşov pe 10 ianuarie pentru a începe pregătirile cu echipa. După terminarea turului de campionat brașovenii au mai negociat cu alți doi tehnicieni, dar tratativele cu Dusan Uhrin şi cele cu Petre Grigoraş s-au împotmolit.

Lokica a antrenat sezonul trecut formaţia de liga secundă NK Zagreb, cu care a reuşit o promovare clară, la 6 puncte faţă de cea de-a doua clasată. La 34 de ani, croatul a fost numit antrenor principal la şibenik. Lokica a mai antrenat în prima ligă croată pe Osiec, Rijeka şi Primoje. De asemenea, în urmă cu 6 ani el a lucrat şi în staff-ul Federaţiei Naţionale.

"Cunosc bine situaţia, m-am pregătit înainte să vin. Cunosc liga şi situaţia de la club. În clasament suntem pe locul 10. Şase echipe vor retrograda astfel că va fi dificil dar sunt convins că vom rămâne în primul eşalon şi de acolo vom urca", a declarat Vjekoslav Lokica - antrenor FC Braşov

Odată cu instalarea noului antrenor, a fost ales şi antrenorul secund, care va fi Laszlo Balint, fostul antrenor de la Unirea Tărlungeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri