FOTBAL. Campionatul se joacă încă la comisii 

Data publicării:
FOTBAL

FC Braşov este departe de a scăpa de emoţii, şi aşteaptă în primul rând decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv în cazul echipei FC Vaslui, decizie care poate ţine în prima ligă, gruparea de sub Tâmpa. În plus, o altă situaţie care se judecă la Comisia Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor poate schimba configuraţia din zona retrogradării.

CS Poli Timişoara a depus o contestaţie prin care solicită câştigarea la „masa verde" a partidei cu Oţelul Galaţi, 1-0 pe teren, pentru moldoveni. Bănăţenii susţin că Oţelul i-a folosit în acel meci ilegal pe Victor Astafei şi Cristian Sârghi. În cazul unei decizii favorabile a CNSL pentru timişoreni, aceaştia se vor salva de la retrogradare acumulând 41 de puncte, iar Oţelul va rămîne cu 38 de puncte. Astfel, gălăţenii ar ajunge la egalitate de puncte cu FC Braşov şi Săgeata Năvodari, iar într-un clasament în trei, dobrogenii ar evita retrogradarea, în timp ce Oţelul şi FC Braşov ar retrograda, indiferent de soluţia dată de TAS în cazul FC Vaslui.

Între timp, stegarii sunt aproape să realizeze primul transfer, prin aducerea lui Marian Constantinescu. Braşoveanul de 32 de ani este liber de contract după încheierea înţelegerii cu Ceahlăul Piatra Neamţ şi revine acasă după o pauză de 6 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri