FOTBAL. Corona îşi joacă ultimele şanse

Data publicării:
FOTBAL CORONA

Ultima clasată întâlneşte în deplasare Dinamo Bucureşti, iar antrenorul Ionel Gane nu se va putea baza în acestă partidă pe mijlocaşii centrali, Răzvan Dâlbea şi Miranda. Partida este în direct în acestă seară de la ora 20.30 pe DigiSport 1. 

Braşovenii mai au doar şanse teoretice să se salveze de la retrogradare dar merg în capitală pentru a produce o nouă surpriză în faţa dinamoviştilor. În meciul tur, sub Tâmpa, Dinamo şi Corona Braşov au remizat, 1 la 1.

Corona are trebui să dispute următorul meci pe teren propriu vineri, în compania celor de la CFR Cluj, însă este posibil că galben-albaştrii să îşi dispute de acum partidele de pe teren propriu la Mediaş. Echipa lui Gane a evoluat până acum acasă pe Stadionul Tineretului, arena stegarilor. Însă după mai multe contre între conducătorii celor de la FC Braşov şi cei de la Corona, pe seama facturilor pentru plata utilităţilor la Stadionul Tineretului, oficialii „lanternei roşii" sunt hotărâţi ca ultimele meciuri din acest sezon să le dispute la Mediaş.

Cum atât conducătorii medieşenilor cât şi Liga Profesionistă sunt de acord cu aceste modificare este posibil ca disputa contra clujenilor să aibă loc pe arena echipei ce ocupă locul 8 în Liga I, în acest moment.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri