FOTBAL. Fără paşi greşiţi pentru FC Braşov

Data publicării:
FC BV

Braşovenii vin după trei remize consecutive şi se află la limita locurilor de play-off în timp ce oaspeţii se află pe primul loc în serie, la egalitate de puncte cu FC Baia Mare. Formaţia pregătită de Alexandru Pelici are 3 victorii şi un rezultat de egalitate în ultimele 4 jocuri şi este cea mai în formă echipă din seria a doua. Misiunea braşovenilor este una dificilă contra unei formaţii care evoluează foarte bine în deplasare şi are plus 7 în clasamentul adevărului. Galben-negrii au avut parte în ultima vreme de o serie meciuri în care au pierdut puncte importante în minutele de final. Atât acasă cu FC Bihor şi Astra Giurgiu respectiv în deplasare cu Satu Mare, braşovenii au fost egalaţi sau învinşi în momentele de final pierzând şansa de calificare în sferturile Cupei sau puncte importante în Liga a doua.

"Ce fac la final? Mai sunt valabile indicaţiile antrenorului, fac acolo să iasă treaba bine, şi după aceea văd ce fac? Mă gândesc că jucătorul ar gândi, nu se va întâmpla iar, nu putem să avem atâta ghinion. Eu zic că nu este noroc, nu este ghinion. Altfel nu se explică", spune Adrian Szabo - antrenor FC Braşov.

Între timp stegarii au reuşit transferul mijlocașului Adrian Grigoruță, care a semnat cu FC Brașov un contract pe un sezon. În ultimii ani, fotbalistul de 32 de ani a evoluat la Moldova, Kazahstan şi Israel. Partida dintre FC Braşov şi CSM Rm. Vâlcea are loc joi pe Stadionul Tineretului, de la ora 18:00 şi este transmisă în direct de Digi Sport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri