FOTBAL. Fără victorie acasă

Data publicării:
FOTBAL

Gazdele au controlat în mare măsură disputa şi după o ocazie uriaşă ratată de braşoveni, Matei deschide scorul în minutul 39 după o acţiune lucrată cu Ene. Şi actul secund a început sub nota de dominare a gazdelor care au făcut 2 la 0 în minutul 75 după ce Răzvan Avram a reluat din apropiere o minge respinsă cu dificultate de portarul oaspeţilor în urma unui şut al lui Matei. Replica oaspeţilor a venit însă imediat şi Curtuiuş, scăpat singur cu Mutu, a înscris simplu.

Fără luciditate pe finalul jocului, stegarii au pierdut trei puncte extrem de importante după ce Szekely a înscris cu capul pentru 2 la 2. Cu 9 puncte acumulate în primele 6 runde, FC Braşov se află pe locul 7 în campionat.

Cealată reprezentantă a judeţului în Liga a doua, Unirea Tărlungeni a înregistrat încă o înfrângere. Elevii lui Daniel Bona au cedat cu 2 la 0 la Rm. Vâlcea şi situaţia este din ce în ce mai grea la trupa din Tărlungeni. La Vâlcea gazdele s-au impus cu dubla lui Staicu din minutele 67 şi 84. Prima reuşită a venit din penalty, fază la care portarul Muţiu a fost eliminat.

În runda viitoare cele două echipe din judeţ se vor întâlni în meci direct la Tărlungeni cu începere de la ora 15:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri