FOTBAL. Înfrângere la limită

Data publicării:
PETROL DINAMO

Echipa lui Stoichiţă îşi putea dubla avantajul, dar şutul lui Bucşa a lovit bara. Dinamo a egalat în repriza secundă: ploieştenii au cerut însă fault la Pecanha, la autogolul lui Tudose. 

"Fault clar! Incredibil cum arbitrul nu a dat fault la mine! Este nevoie să-l întrebaţi ce s-a întâmplat. E ruşinos ce s-a întâmplat azi, aici!", spune Peterson Pecanha, jucător Petrolul Ploieşti.

Moussa a avut şansa lui 2-1 pentru Petrolul cu o execuţie spectaculoasă. Lupii galbeni au contestat şi o alta decizie de arbitraj: au cerut gol la o intervenţie a lui Corbu, pe linia porţii, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Dinamo a obţinut victoria pe final. Dorin Rotariu a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale sezonului, iar câinii roşii au depăşit-o din nou pe Steaua în clasament. 

"A fost sa fie, recunosc, a fost noroc, astfel de execuţii sunt mai rare, dar mă bucur că a venit în acest moment în care aveam nevoie de victorie", a spus Dorin Rotariu - jucător Dinamo Bucureşti.

"Îi felicit pe Dinamo pentru victoria pe care au avut-o, nemeritată zic eu. Mi se pare că echipa net superioară în seara asta a fost Petrolul", a precizat Mihai Stoichiţă - antrenor Petrolul Ploieşti

Cu cinci etape rămase din sezonul regulat, Dinamo este la cinci puncte în spatele Astrei. Petrolul are doar două victorii în 21 de partide.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri