FOTBAL. Meci anost pe Tineretului

Data publicării:
MECI TINERETULUI

Disputa de pe Stadionul Tineretului a fost una anostă cu foarte puţine faze de poartă, pe tot parcursul meciului. Pentru gazde, Matei a fost cel mai aproape de gol când lobul său a căzut pe bara transversală a porţii apărate de Croitoru. De partea cealată Năstăsie a fost cel mai periculos dar nu l-a putut învinge pe Căucă în două rânduri. Cu toate acestea, stegarii au rămas pe loc de play-off, 6 cu 15 puncte şi chiar s-au apropiat de primul loc ocupat de FC Baia Mare.

"Cred că suntem de valori egale şi trebuie consideraţí adversari de valori egale. Mai mult decât atât, dacă te consideri superior din mai multe puncte de vedere ai tot dreptul să te impui acasă. Măcar acasă", spune Adrian Szabo - antrenor FC Braşov. 

Jucătorii de la FC Braşov au avut parte de un incident la finalul jocului, atunci când reveniţi la cabine au găsit vestiarul spart, iar mai mulţi dintre ei fost prădaţi de hoţi care le-au furat bani, telefoane şi acte.

"Firma de pază nu este implicată cu paza în exterior. Practic evenimentul s-a produs din exteriorul vestiarului şi nu din interior. Uşa era închisă şi s-a pătruns din exterior. Prin spargerea geamului cu o piatră aruncată şi după care au deschis geamul şi au intrat în vestiar", spune Dan Crainiciuc - ofiţer de securitate FC Braşov. 

Jucătorii păgubiţi au făcut deja plângeri la Poliţie. Între timp, stegarii se pregătesc de un test extrem de dificil în Cupa României. Marţi, de la ora 17:00 pe Stadionul Tineretului galben-negrii vor întâlni liderul campionatului Astra Giurgiu

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Zoltan Racz

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri