FOTBAL. Nume interesante la echipele din Braşov

Data publicării:
SPORT TRANSFERURI FOTBAL

Cu toate acestea, atât FC Braşov cât şi Corona propun nume de jucători interensanţi care pot prinde în vară contracte importante. Primul pe acestă listă a fost Alex Mateiu, care va evolua din sezonul viitor la Universitatea Craiova, contra unei sume de 300.000 de euro.

Un alt nume propus de stegari în acest sezon este Florin Iacob. Tânărul portar braşovean a atras atenţia celor de la Dinamo cu prestaţiile bune din momentul în care şi-a făcut debutul în prima Ligă.

Poate cel mai curtat jucător în acest am a fost atacantul celeilate formaţii braşovene, Sergiu Buş. Deşi echipa este pe ultimul loc şi deja retrogradată, Buş a avut un sezon bun, cu 9 goluri realizate până în acest moment. Prestaţiile vârfului de 21 de ani au atras atenţia cluburilor din Liga I, precum Dinamo sau CFR Cluj, dar mai ales din străinătate cu emisari veniţi din Italia, Anglia, Grecia sau Polonia pentru a evolua prestaţiile vârfului născut la Cluj Napoca.

Pe lângă Buş, un alt remarcat al Coronei în acest sezon este brazilianul Wonderson Miranda. Mijlocaşul de 23 ani este cel mai reuşit transfer din tabăra ultimei clasate în Liga I, şi a atras privirile cluburilor din România sau Polonia. Astra Giurgiu şi Leghia Varşovia s-au interesat deja de situaţia mijlocaşului care a marcat 2 goluri în prima divizie. Atât Buş cât şi Miranda îşi vor încheia înţelegerile cu cei de la Corona Braşov în vară şi vor putea pleca din postura de jucători liberi de contract.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri