FOTBAL. Prestaţie slabă pentru FC Braşov

Data publicării:
AMICAL FC

După doi adversari facili, stegarii au avut în faţă, de acestă dată, o echipă mult mai experimentată care a exploatat multe lacune din jocul braşovenilor. Fără Ianc, Moraru şi Mareş, menajaţi, galben-negrii au făcut un joc slab cu multe erori în defensivă şi puţină inspiraţie în atac. Pădureţu a punctat primul după o eroare a braşovenilor. Gazdele au egalat spre finalul primului act prin Buga care a înscris din pasa lui Ene.

Repriza a doua a aparţinut oaspeţilor, care au mai înscris de două ori prin Fâşie şi Pătraşcu, ultimul din lovitură de la 11 metri. O veste rea pentru cuplul de antrenori Bodea - Stere este accidentarea lui Vald Munteanu. Între timp şefii galben-negrilor caută întăriri pentru un lot foarte subţire în acest moment.

Este aşteptat la Braşov fundaşul Adrian Puţanu de la Viitorul. Puţanu a fost cedat sub Tâmpa de Gică Hagi sub formă de împrumut pentru un an. Lovitura verii ar putea fi însă aducerea lui Vali Lemnaru, fostul căpitan al Universităţii Cluj. Lemnaru doreşte să joace la o echipă din străinătate, iar în cazul în care nu se va concretiza nicio ofertă, acesta va lua în calcul şi varianta de a juca la FC Braşov.

În următorul joc amical FC Braşov întâlneşte Rapid Bucureşti joi, de la ora 18:00, pe Stadionul ICIM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri