FOTBAL. Război pentru evitarea retrogradării

Data publicării:
FC BV-1

Braşovenii se află momentan pe locul 9 în Liga I cu 19 puncte, cu doar 2 puncte peste primul loc retrogradabil ocupat de Concordia Chiajna. Stegarii au schimbat antrenorul în iarnă, şi odată cu venirea lui Vjekoslav Lokica au sosit şi o serie de jucători croaţi, un bosniac şi un estonian. În schimb, stegarii s-au despărţit de 10 jucători şi au încasat doar 200.000 de euro după cedarea lui Enceanu la Steaua Bucureşti. Cu probleme financiare care apasă în continuare, braşovenii au nevoie de un rezultat bun în prima deplasare pentru a spera la un retur liniştit. Primul adversar este unul dificil, mai ales în propria arenă, Petrolul Ploieşti.

"Aşa cum le-am spus şi băieţilor, este război. Cine rămâne în viaţă, din toate punctele vedere, şi la comisii şi pe teren, şi în fara terenului, şi în vestiar, la sfârştul războilui, este practic învingător", spune Constantin Zotta- director general FC Braşov

De la revenirea din cantonamentul din Turcia, stegarii s-au pregătit doar pe gazon sintetic astfel că au apărut şi problemele medicale mai mulţi jucători acuzând dureri la articulaţii. Disputa Petrolul Ploieşti - FC Braşov începe vineri 20 februarie de la ora 20.30 şi este transmisă de Digi Sport 1. În următoarea etapă stegarii vor întâlni pe teren propriu Astra Giurgiu. De altfel, braşovenii vor avea un retur infernal cu meciuri care îi vor aduce în faţa galben-negrilor printre alţi pe cei de la Dinamo, Rapid, CFR şi Steaua.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri