FOTBAL. Reuniri eşuate 

Data publicării:
REUNIRI FC

Veniţi sub comanda lui Adi Szabo, Buga, Mutu, Moraru, David, Popa şI Poverlovici au rămas în vestiar, alături de 4 din juniorii ce au evoluat sezonul trecut, câteva zeci de minute pentru ca mai apoi să plece de la stadion. O nouă reunire a fost programată pentru luni, 4 iulie. Rămâne de văzut dacă până atunci conducerea clubului va reuşi să adune mai mulţi fotbalişti sau dacă va putea să îl convingă pe antrenorul Adrian Szabo să rămână la echipă după ce, la finalul acestei luni, îi va expira contractul. Situaţia la echipă este una dezastruasă iar termenul de 3 august în dosarul insolvenţei FC Braşov cel mai probabil va consimţi, de acestă dată, deschiderea procedurii de faliment, cu toate ca au apărut din nou intenţii de preluare a clubului de un grup de investitori.

"Există încă două Variante. Un alt posibil investitor care doreşte o formă aparte de a conlucra doreşte un contract de management. El va veni şi cu jucători şi cu finanţare", Gheorghe Popa - preşedinte C.A. al FC Braşov. 

Situaţia nu este mai bună nici la Tărlungeni unde la a doua încercare de reunire au fost prezenţi şi mai puţini fotbalişti ca prima dată. Conducerea aşteaptă între timp şi un răspuns al Fedraţiei Române de Fotbal pentru a vedea dacă Echipei i se va permite înscrierea în Liga secundă sau echipa va continua în eşalonul al treilea.


Redactor: Adrian Susanu
Operator: Robert Piticu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri