FOTBAL. Test dificil la Chiajna

Data publicării:
CHIAJNA

Cele două echipe sunt vecine de clasament, cu ilfovenii aflaţi pe poziția a 11-a, cu 26 puncte, şi „stegarii" un loc mai sus, cu 27 puncte şi sunt în plină luptă pentru evitarea retrogradării, iar disputa din weekend se anunţă extrem de interesantă şi importantă.

"Am avut multe probleme în ultimele două săptămâni după victoria cu Dinamo Bucureşti. Mulţi jucători sunt răciţi şi o parte s-au accidentat după partida cu Astra Giurgiu. De asemenea Bencun este suspendat pentru cartonaşul roşu primit. Dar încercăm să facem treabă în acestă deplasare şi dacă luăm un punct este un rezultat bun în situaţia actuală", a declarat Vjekoslav Lokica - antrenor FC Braşov.

Din lotul pregătit de Marius Şumudică fac parte trei jucători ce au evoluat în turul campionatului, Alexandru Vagner, Bruno Madeira şi Ştefan Grigorie, în timp ce portarul Andrei Marinescu se antrenează cu ilfovenii după ce conducerea stegarilor a renunţat la serviciile sale. Partida dintre Concordia Chiajna şi FC Braşov are loc duminică 5 aprilie, de la ora 15:30 şi va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri