FOTBAL. Toto Tamuz, vândut de Petrolul 

Data publicării:
TAMUZ PETROLUL

Atacantul Petrolului a refuzat însă oferta din țara natală pentru a semna cu turcii de la Gaziantepspor. Mutarea ar urma să fie oficializată în următoarele zile iar Gaziantepspor va plăti 200.000 de euro Petrolului pe Tamuz. Prahovenii nu s-au opus mutării din trei motive: nevoia acută de bani, salariul prea mare pe care-l încasa atacantul la Ploiești, dar și dorința jucătorului de a părăsi Liga 1.

Atacantul israelian mai avea un an de contract cu Petrolul și s-a aflat inclusiv pe lista de achiziții a Stelei. Vârful de origine nigeriană nu a făcut parte din lot la meciul de la Iași, pierdut cu 1 la 0. După ce a evoluat pentru echipe din Israel, Tamuz a semnat în 2014 un contract pe doi ani cu Petrolul, pentru care a reuşit 14 goluri în 36 de partide.

În rumătoarea etapă din Liga I, prahovenii vor evolua în deplasare la Concordia Chiajna. După 3 runde, echipa lui Tibor Selymeş are -4 puncte în clasament, după penalizarea primită la finalul sezonului trecut şi cele două puncte adunate în acestă ediţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri