Goană după angajaţi

Data publicării:
FLYER

Compania din Codlea care produce componente auto pentru diverse mărci are nevoie urgentă de muncitori pentru că unul dintre clienţi va lansa mai repede un model de lux. Iar ca să poată onora comada, fabrica are nevoie urgent de 100 de muncitori. Pentru că timpul îi presează, au apelat la o metodă inedită: anunţuri de angajare cu CV inclus.

Până acum au fost împărţiţi aproximativ 2.000 de astfel de fluturaşi. Iar efectele par să fie cele scontate. Atunci când primesc fluturaşii, oamenii sunt interesaţi să-i completeze. Vasilica are 40 de ani şi este în căutarea unui loc de muncă. Se gândeşte serios să completeze flyer-ul pe care l-a primit astăzi.

"Păi dacă acum l-am primit pe acesta, îmi convine mai mult ca să-l completez", spune Vasilica Lokodi - candidată.

Între timp, la poarta fabricii zilnic se adună oameni cu flyer-ele în mână, dornici de angajare. Cu experienţă sau nu, cu toţii speră la un loc de muncă bine plătit.

"Este un lucru bun şi este binevenit pentru oricine, mai ales dacă ai copii şi ai situaţii mai grele, un loc de muncă este binevenit în orice clipă", spune un candidat.

"Pe aceşti oameni trebuia să-i luăm într-o perioadă mai lungă de timp însă suntem nevoiţi să urgentăm puţin angajările. Ar trebui ca luna asta să reuşim să-i angajăm pe aceşti oameni să ne putem ţine de cifrele promise clientului", a precizat Marius Suranyi - director companie. 

Aceasta este a doua serie de angajări în acest an. În primăvară compania a mai creat 300 de locuri de muncă la fabrica din Codlea.

Reporter: Mirela Palcu
Operator: Lucian Păculea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri