Halloween-ul, bucurie pentru comercianţi

Data publicării:
HALOWEEN

Pregătirile pentru petrecerea de Halloween sunt pe ultima sută de metri, iar cei care îşi freacă mâinile de bucurie sunt comercianţii şi asta pentru că acum vânzările lor cresc substanţial.

"Se poartă cele mai scarry costume posibile. La Bran vă aşteptăm cu dovleci şi cu sperietoare şi cu Dracula", a spus Horia Ghinea, comerciant

Preţurile înfricoşătoarelor măşti pornesc de la 10 lei şi ajung chiar şi la 100 de lei. Cele mai căutate sunt însă costumele, care au preţuri ce pornesc de la 40 de lei.

Un costum sub formă de bostan pentru copii costă 40 de lei. O pelerină şi o pălărie de vrăjitoare ajung la preţul de 50 de lei, în timp ce o mantie precum cea a lui Dracula costă 40 de lei.

Vitrinele magazinelor au deja aranjamente specifice sărbătorii de Halloween, iar proprietarii au adus şi mai multe produse ca în alţi ani, ca să mulţumească toţi clienţii.

"Anul trecut am adus tot aşa decoraţiuni de Halloween, anul acesta am adus mai multe şi se pare că cererea a fost mult mai mare faţă de cât ne-am pregătit noi, sperăm ca la anul să fie şi mai bine. 20%-30% a crecut considerabil faţă de anul trecut", a spus Delia Bogdan, proprietar magazin suveniruri.

Nelipsit din peisajul de Halloween este dovleacul iar pieţele sunt pline acum de bostanii care aşteaptă să fie sculptaţi cu migală.

În această seară pentru petrecerea de Halloween şi cluburile organizează petreceri cu tematică, unde toată lumea trebuie neapărat să îmbrace costume cât mai înfricăşătoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri