HANDBAL. Argint pentru junioare

Data publicării:
SPORT HANDBAL JUNIOARE

Micile braşovence au pierdut dramatic finala contra celor de la CSS Caracal cu 22 la 21. După un turneu perfect, elevele lui Dumitru Berbece au cedat presiunii chiar în ultima partidă şi nu s-au ridicat la nivelul jocului prestat pe parcursul competiţiei.

"Timpul nu este trecut mai sunt patru ani de juniorat şi sperăm ca în viitor să avem mai mult succes şi mai mult noroc în finală", a preizat antrenorul Dumitru Berbece. 

Braşovencele au visat la titlul naţiona pe tot parcursul sezonului aşa că dezamăgirea în rândul tinerelor handbaliste a fost mare. Pe lângă medaliile de vice-campioane, fetele au plecat acasă şi cu distincţii personale, Sorina Târcă fiind desemată cea mai bună jucătoare a turneului şi cucerind şi titlul de golgheteră a competiţiei, în timp ce Ana Lopătaru a fost desemnată cea mai bună extremă stânga.

La capătul celor cinci zile de întreceri, CSS Caracal s-a încununat campioană, Corona Braşov este vice-campioană iar treapta a treia a podiumului a fost ocupată de CSS Tulcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri