HANDBAL. Bogdan Burcea a plecat de la Corona

Data publicării:
bogdan-burcea-remus-badea

Tehnicianul oltean s-a aflat pe banca Coronei din noiembrie 2013 după ce l-a înlocuit pe Aurelian Roşca. În mandatul său, echipa de sub Tâmpa a încheiat de fiecare dată pe podiumul întrecerii interne, două locuri trei şi un loc doi, o participare într-o finală de Cupa României iar în acest an a disputat finala Cupei EHF. Următoarea destinaţie pentru Burcea este SCM Craiova echipă ce a mai antrenat-o în perioada 2011-2013.

"Chiar pot spune că au fost trei ani extrem de frumoși în care am încercat să ofer tot ce am mai bun acestei echipe. Le mulțumesc fetelor, conducerii și nu în ultimul rând suporterilor care ne-au fost alături în această perioadă. Despărțirea de Corona s-a făcut pe cale amiabilă, din motive personale, și mă bucur că am găsit înțelegere la Brașov din acest punct de vedere", Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov.

Conducerea clubului braşovean va anunţa în perioada următoare numele viitorului antrenor. Pe acestă listă se află actualul tehnician, Dumitru Berbece, propus conducerii chiar de Burcea, antrenorul celor de la Dunărea Brăila, Costică Buceschi şi mai ales Mariana Târcă.

Coordonatoarea Centrului de Copii şi Juniori de la Corona este astfel aproape de o revenire pe banca echipei braşovence. Târcă, antrenoare şi a naţionalei de junioare a României, se află momentan în Franţa unde alături de 6 junioare de la Corona va întâlni reprezentativa similară a ţării gazdă. Numele Marinei Târcă este legat de ultimul titlu naţional obţinut de o echipa din Braşov, Rulmentul în urmă cu 10 ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri