HANDBAL. Corona învinge campioana

Data publicării:
SPORT CORONA-1

Conduse pe tabelă în marea majoritate a timpului, braşovencele au rămas concentrate până la final când au întors soarta partidei în favoarea lor. Primul act le-a aparţinut oaspetelor care în tandemul Ardean Elisei - Luciana Marin au găsit breşe în apărarea Coronei. A fost 15 la 13 pentru Baia Mare după primele 30 de minute în ciuda celor 8 parade reuşite de Denisa Dedu.

Partea secundă a arătat o formaţie gazdă mai bătăioasă şi mai inspirată, care treptat a revenit pe tabelă deşi a fost condusă şi la 5 goluri. Finalul de meci i-a aparţinut Aureliei Brădean care şi-a condus echipa spre victorie după o serie de goluri extrem de importante. Secundele de final au fost pe muchie de cuţit, golul decisiv purtând semnătura lui Marinela Burghel.

"Am avut emoţii, cum am avut doar în Champions League. Mi-am dorit din tot sufletul să bat acestă echipă, şi se pare că am reuşit. Sunt foarte fericită", a declarat Oana Bondar.

S-a terminat 29 la 28 pentru Corona Braşov care are victorii pe linie în acest început de sezon. Cele mai bune marcatoare ale gazdelor au fost Zamfir şi Brădeanu cu câte 6 reuşite.

"A fost un meci extrem de tensionat, l-am început ezitant, cu multe greşeli tehnice, 8 prima repriză. A fost greu să revenim, însă felicit fetele, repriza a doua au stat foarte bine în picioare, au alergat, s-au luptat", a spus antrenorul Coronei Bogdan Burcea.

În runda viitoare, Corona are parte de un nou test dificil în deplasare cu HCM Roman. Meciul va avea loc luni, 22 septembrie, de la ora 19:45 şi este transmis în direct de DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri