HANDBAL. Finala pentru locul 3

Data publicării:
corona

Elevele lui Burcea şi Berbece au nevoie de toate cele trei puncte în deplasare de la Zalău care şi încheie campionatul pentru a fi sigure de medaliile de bronz. Pe locul 3 cu 50 de puncte braşovencele mai au un singur punct avans în clasament în faţa celor de la Dunărea Brăilă după ce fetele conduse de Costică Buceschi s-au impus runda precedentă chiar la Braşov în faţa Coronei. Astfel meciul din ultima etapă este decisiv pentru stabilirea podiumului.

"Știm că HC Zalău este o echipă bună, în special pe teren propriu, cu un public care pune presiune. Totuși, și noi avem o echipă valoroasă. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar cred că suntem peste Zalău la ora actuală. Mergem cu gândul să câștigăm. E bine că totul depinde de noi chiar și în acest ultim joc. Păcat că nu am rezolvat acasă totul în disputa cu Brăila",  Dumitru Berbece - antrenor secund Corona Braşov.

La Zalău, Corona va da peste o formaţie ce se luptă pentru locul 8 în clasament, jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici având de recuperat două puncte în disputa de la distanţă cu HCM Rm. Vâlcea. Nici brăilencele nu vor avea un meci uşor în acestă rundă, ele întâlnind pe teren propriu ocupanta poziţiei a cincea, HCM Roman. Partida dintre HC Zalău şi Corona Braşov are loc sâmbătă de la ora 17:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri