HANDBAL. Meci de foc în capitală

Data publicării:
HANDBAL CORONA-1

Cele două formaţii sunt neînvinse în Liga Naţională, bucureştencele având punctaj maxim, în timp ce Corona are un egal scos în deplasarea de la Romna. Braşovencele au totuşi un moral bun înaintea acestei partide, fetele pregătite de Burcea şi Berbece trecând şi peste problemele de sănătate din ultima vreme.

"Cât timp vom reuşi să aliniem acest grup unit în faţa Bucureştiului, eu cred că avem şanse de reuşită. Sper să fim în stare la ora jocului, să abordăm de aşa fel partida, astfel în cât eu zic că grupul Corona Braşov nu poate fi învins", a spus Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov

Singura absenţă din lotul braşovencelor este Mihaela Briscan, nerefăcută după accidentarea la mâna stângă. Bucureştencele au primit o primă lovitură în acest sezon după ce Federaţia de Handbal a dat meci pierdut cu scorul 10 la 0 pentru SCM Craiova după disputa din etapa a IV.

Atunci oltencele au depus contestaţie după ce antrenorii bucureştencelor nu au stat pe bancă, neavând ecusoane. Astfel, Corona intră în derby-ul cu CSM din postura de lider. Partida dintre Corona Braşov şi CSM Bucureşti se dispută miercuri, de la ora 19:30 în Sala Polivalentă din Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri