HANDBAL: Săptămână dificilă pentru Corona

Data publicării:
SPORT HANDBAL-1

Miercuri de la ora 18.00 în Sala Sporturlui elevele lui Bogdan Burcea şi Dumitru Berbece întâlnesc revelaţia acestei ediţii de campionat SCM Craiova.

Oltencele au avut un parcurs bun în primele etape şi indiferent de rezultatul partidei la Braşov, vor încheia anul pe locul secund în campionat, având 33 de puncte adunate înaintea duelul cu braşovencele. Corona în schimb se află pe locul 4, cu 29 de puncte, la patru lungimi în spatele jucătoarelor pregătite de Aurelian Roşca.

În afară de partida cu SCM Craiova, galben-albastrele mai au parte de un test dificil în acestă săptămână. Duminică tot în Sala Sporturilor este programat returul cu Iuventa Mihalovce din Cupa EHF. "Ambele jocuri sunt extrem de importante, împotriva a două echipe foarte bune, arţăgoase, care joacă aproape la fel, cu apărate avansată şi agresivitate maximă. Au viteză mare pe toate fazele jocului şi trebuie să fim vigilenţi, mobilizaţi permanent să nu le dăm nicio speranţă nici Craiovei, nici în returul cu Mihalovce.", Bogdan Burcea - antrenor Corona Braşov

Corona va reveni într-un meci oficial la începutul anului 2015 când va avea loc meciul din optimile Cupei României. Pe 21 ianuarie la Braşov este programat duelul de foc cu HCM Baia Mare.

În acest sezon, programul de desfășurare al Cupei României a fost schimbat iar după optimi de finală, care se vor juca într-o singură manșă, sferturi de finală se joacă în sistem tur-retur iar apoi câştigătoare se va decide într-un turneul final tip Final Four.

Reporter: Adrian Susanu / Operator: Răzvan Rădache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri