HANDBAL. Start în efectiv redus

Data publicării:
REUNIRE HANDBAL

Cu un efectiv redus handbalistele de la Corona Braşov au revenit la antrenamente. Fără noul antrenor, Mariana Târcă, aflată alături de 7 junioare de la Corona Braşov la lotul naţional de tineret, sub comanda secundului Dumitru Berbece au fost doar 9 jucătoare. Au lipsit Dedu şi Chiper, convocate în lotul lărgit al echipei naţionale, Pricopi, proaspăt revenită de la Campionatul Mondial Universitar şi Bondar şi Dincă, învoite pentru încă câteva zile.

"Prima parte este de un antrenament pe zi, mai pe pregătire fizică şi forţă. Iar de sătămâna viitoare vom pune accent tot pe aceste lucruri dar cu câte două antrenamente pe zi, în prima săptămână avem câte un antrenament, în săptămâna a doua avem două", Dumitru Berbece - antrenor secund Corona Braşov.

O revenire importantă pentru braşovence este cea a Georgianei Ciuciulete, după ce pivotul a lipsit 8 luni de pe teren în urma unei accidentări.

"Urmează perioada cea mai grea dar este cea mai benefică pentru noi. Fără acestă perioadă nu putem să rezistăm în campionat. O să încercăm să facem tot ce depinde de noi şi să revenim la începutul campionatului mai bine",  Georgiana Ciuciulete - jucătoare Corona Braşov.

Din 28 iulie handbalistele vor urca în cantonament la Cheile Grădiștei, unde au programate mai multe jocuri amicale cu formația din Zalău care se va afla și ea acolo. Pe 11 și 14 august vor avea loc două amicale cu Măgura Cisnădie, după care echipa va participa la două turnee, la Roman pe 20 şi 21 august și la Brașov pe 26 - 27 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri