HOCHEI. Corona cedează într-un meci crucial

Data publicării:
HOCHEI FINALA-1

În faţa celui mai important meci al sezonului de până acum, braşovenii au avut o prestaţie sub aşteptări, cu multe ezitări în defensivă. Practic, oaspeţii au început meciul de la 1 la 0, după eroarea lui Polc din secunda 14, penalizată de Polcik. Peste încă un minut, Stefanka a făcut 2 la 0 iar în minutul 10, avantajul slovacilor era de 3 la 0 după reuşita lui Siska la o nouă gafă în apărarea gazdelor.

Zolt Molnar a punctat primul pentru Corona, după ce a deviat şutul lui Pisarenko, dar apărarea galben-albaştrilor a cedat din nou la reuşita lui Kowalczyk. Din acel moment, jocul Coronei a căpătat mai multă consistenţă iar Zsok şi Dornic au strâns scorul la 4 la 3 pentru Nove. La acest scor, Corona a ratat câteva ocazii mari, iar slovacii au profitat de o nouă eroare a braşovenilor, punctând pentru 5 la 3 prin Polcik.

Molnar a strâns scorul încă odată la 5 la 5, dar o greşeală a lui Wehrs s-a transformat în golul de 6 la 4 reuşit de acelaşi Polcik. Ultima reuşită i-a aprţinut lui Peter Rober care a închis tabela la 6 la 5 pentru Nove Zamky. Cu acest punct slovacii au dus scorul la genral la 3 la 1 şi mai au nevoie de un singur succes în următoarele 3 partide pentru a câştiga trofeul în acest sezon.

Pentru a rămâne în cursa pentru trofeu, Corona trebuie să învingă în acestă seară, în deplasare. Meciul cinci al finalei are loc la Nove Zamky, de la ora 19:30 şi este transmis în direct de Digi24 Braşov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri