HOCHEI. Corona este campioană

Data publicării:
HOCHEI CORONA 16 110414

La finalul unei partide nebune galben-albaştrii s-au impus cu 4 la 3 şi au adus primul titlul de campioni naţionali din vitrina clubului. Oaspeţii au fost echipa mai pragmatică în majoritatea timpul şi până aproape de finalul timpului regulamentar au controlat disputa. Farcas, Becze şi Moldovan pentru ciucani respectiv Fodor pentru gazde marcaseră pentru 3 la 1, scor înregistrat cu mai puţin de 4 minute de joc. În acel moment a început revenirea braşovenilor care au înscris pentru 3 la 2 prin Levente Zsok. Cu doar 37 de secunde rămase până la final, Virag a reuşit golul egalizator. Nebunia s-a declaşant în arena braşoveană la reuşita de 4 la 3 a lui Kevin Wehrs, cu doar 3 secunde rămase pe cronometru.

Nervii harghitenilor au cedat după reuşita americanului, iar ultimele secunde ale jocului s-au încheiat doar cu braşovenii în arenă, alb-albaştrii părăsind gheaţa. De furia ciucanilor nu au scăpat însă vestiarele braşovenilor, oaspeţii acuzând deciziile din final ale brigăzii de arbitrii din Austria.

În schimb, pe gheaţă, hocheiştii Coronei au sărbătorit titlul alături de fanii lor.

Acesta este primul titlu la hochei pe gheaţă obţinut de o echipă din Braşov după o pauză de 89 de ani, după ce în 1925 Braşovia Braşov cucerea primul titlu la acestă disciplină pus în joc în România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri