HOCHEI. Evoluţie bizară la Cupa României

Data publicării:
HOCHEI 1

Braşovenii nu au ieşit din grupă deşi au învins în primul meci Sport Club Miercurea Ciuc, formaţia ce avea să joace finală. În al doilea joc "lupii" au fost spulberaţi cu 7 la 0 de campioana Dunărea Galaţi şi nu au prins nici meciul pentru medalia de bronz. În primul joc din grupă contra harghitenilor Corona a avut o prestaţie apreciată şi a câştigat după punctele reuşite de Pysarenko, Gergo Biro, Daniel Trancă şi Csaba Nagy, ultimul, în poarta goală.

Cu un moral bun galben-albaştrii au fost de nerecunoscut o zi mai târziu în meciul cu formaţia de la Dunăre, când au cedat cu 7 la 0. Astfel primul trofeu al sezonului este ratat de braşovenii care îşi continuă seria de evoluţii oscilante din acest an.

Finala Cupei României, disputată duminică seara între Sport Club Miercurea Ciuc şi Steaua Bucureşti, a fost întreruptă la scorul de 7 la 2 pentru harghiteni după două reprize. O defecţiune a instalaţiei electrice la patinoarul din Gheorgheni a dus la un incendiu pornit de la o lampă ce ilumina patinoarul iar jucătorii şi publicul au fost evacuaţi, fără a se înregistra victime. Dacă meciul nu se reia în 24 de ore, federația va decide rejucarea, de la 0-0, la o altă dată și într-o altă locație.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri