HOCHEI. Serie de înfrângeri pe gheaţă

Data publicării:
HOCHEI CORONA

Forţaţi să joace la aceeaşi oră două meciuri, în cele două competiţii, braşovenii au cedat pe fiecare front. În campionat, Steaua Bucureşti a trecut lejer de juniorii clubului 9 la 3 şi 15 la 2 în timp ce în Liga Mol, "lupii" au fost învinşi de Ujpesti cu 5 la 2, şi Ferencvaros 6 la 3. În clasamentele celor două competiţii trupa de sub Tâmpa se depărtează de locurile de play-off.

"Dacă aveam şansă şi fructificam ocaziile avute, rezultatul putea arăta diferit. Trebuie să muncim, să credem în noi, nu avem timp să ne lamentăm şi vom încerca să dăm tot ce avem mai bun", spune Otto Kerestesz - antrenor Corona Braşov.

Revenit la Braşov dar pe banca maghiarilor de la Ferencvaros, fostul antrenor al galben-albaştrilor, Greg Lindqvist, deplânge situaţia în care a ajuns fosta sa echipă.

"În ultimii doi ani am avut mereu între 800 şi 1.200 de spectatori la fiecare meci, acum revin la Braşov şi este la fel ca la primul meu meci din urmă cu trei ani, contra lui Ujpest, când am jucat cu 300 de oameni în tribună. Este trist, Corona era pe drumul cel bun, pe cale de a deveni un factor extrem de important în hocheiul românesc", spune Greg Lindqvist - antrenor Ferencvaros.

Miercur, la Braşov, Corona va întâlni rivala HSC Miercurea Ciuc. Partida dintre cele două formaţii contează atât pentru Liga Naţională cât şi pentru Liga Mol. Cele două echipe se află pe ultimele două locuri în Liga Mol dar miza mare a confruntării o constituie campionatul intern. Pe locul 3, braşovenii au două puncte în faţa ciucanilor dar şi trei meciuri în plus disputate. Partida va avea loc în Patinoarul Olimpic de la ora 17:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri