HOCHEI. Victorie pe terenul rivalei

Data publicării:
CORONA CIUC

Slovacul Obsut a reuşit o dublă, iar formaţia braşoveană a urcat, astfel, pe podium. Oaspeţii au deschis scorul încă din secunda 40, gol Fodor, dar s-au văzut egalaţi în startul reprizei a doua - canadianul Spady a marcat în superioritate numerică. Meciul a fost decis în cea de-a doua jumătate a actului secund: într-un interval de 5 minute, când Obsut şi Mihaly au punctat în poarta gazdelor.

Jaroslav Obsut a închis tabela cu 7 minute şi jumătate înainte de final, iar Corona câştigă astfel şi al şaselea duel din şase cu Sport Club în Liga MOL. Braşovenii au urcat pe locul 3, la un punct peste deţinătoarea trofeului, Nove Zamky, cu 5 meciuri rămase de jucat. Harghitenii rămân ultimii în clasament şi ratează play-off-ul pentru al doilea sezon consecutiv.

Pentru Corona Braşov urmează o ultimă deplasare în Liga Mol, cu meciuri în compania celor de la Ujpest, Miskolc şi Nove Zamky. Braşovenii vor încheia sezonul regulat pe teren propriu la finalul lunii, cu două jocuri în compania celor de la Ferencvaros şi Nove Zamky.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri