HOCHEI. Victorii lejere

Data publicării:
HOCHEI COR

Chiar dacă au folosit mulţi juniori, braşovenii nu au avut nicio problemă să se impună şi au câştigat cu 7 la 0 şi 15 la 3 cele două confruntări. În primul joc cel mai bun marcator a fost Csanad Fodor cu trei reuşite, în timp ce, în al doilea meci, Matyas Biro a fost golgheterul Coronei cu 4 goluri.

În clasament Corona Wolves Brașov şi-a consolidat poziția a treia cu 57 de puncte, cu opt mai multe decât Steaua Bucureşti, ocupanta ultimei poziții ce asigură prezența în play-off.

Pe primul loc în Liga Naţională de hochei se află Sport Club Miercurea Ciuc cu 73 de puncte cu cinci mai multe decât campioana en-titre Dunărea Galați. Ciucanii au și două meciuri mai puțin disputate. Pentru braşoveni urmează o săptămână de pauză, timp în care Daniel Trancă, Levente Zsok şi Zsolt Molnar se vor alătura lotului Românie ce va participa în Sapporo la turneul preolimpic. Următorul meci al "lupilor" va avea loc, sâmbătă, 20 februarie, în Miercurea Ciuc, iar acasă, în 23 februarie, tot împotriva echipei ciucane.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri