HOCHEI. Weekend plin pe gheaţă

Data publicării:
HOCHEI-1

Trupa braşoveană evoluează vineri atât în Liga Mol cât şi în competiţia internă, lotul "lupilor" fiind împăţit pentru cele două competiţii. Otto Keresztes alături de o formaţie alcătuită în majoritate din seniori va evolua astăzi de la ora 18:30 şi mâine de la ora 18:00 în compania celor de la Steaua Bucureşti.

Între timp, în Liga Mol, o formaţie cu mai mulţi juniori în componenţă va întâlni, în Ungaria, grupările Ferencvaros şi MAC Budapesta. Pentru meciurile de luni şi marţi din Liga Mol contra Miskolc şi Debrecen Corona va alinia o echipă mixtă cu mai mulţi jucători seniori. â

Şi în acest weekend cele mai importante jocuri pentru braşoveni sunt cele din campionatul intern, unde Corona este pe locul 3 cu 35 de puncte, cu un singur puncte în faţa steliştilor ce ocupă locul 4, ultimul ce asigură prezenţa în play-off. Tot în acestă perioadă echipele de juniori ale clubului braşovean sunt implicate în mai multe competiţii.

Formaţia sub 18 ani va evolua în Campionatul Naţional la Gheorgheni iar hocheiştii de la grupa de vârstă sub 10 ani se află în Ungaria pentru Santa Claus Cup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri