Hocheiştii de la Corona Braşov au intrat pe gheaţă

Data publicării:
HOCHEI

Slovacul are sub comandă un lot extrem de valoros care trebuie să confirme rezultatele din sezonul trecut. În atac, conducătorii braşoveni îşi pun speranţe în Mihaly Arpad, unul dintre cei mai valoroşi hocheişti români, care a evoluat în ligile nord americane dar şi pentru Sapa Fehervar, echipă angrenată în campionatul austriac.

"Este cu siguranţă presiune pe jucătorii străini dar şi pe cei cu experienţă. Nu este vorba doar de a marca sau a câştiga meciuri, trebuie să ajutăm tinerii hocheişti şi cuplul de antrenori", a spus  Mihaly Arpad - jucător Corona Braşov.

Obiectivele clubului sunt în acest an foarte îndrăzneţe, braşovenii dorind să câştige fiecare competiţie în care sunt angrenaţi.

"Îmi place cum arată acestă echipă. Este un mix bun de tinereţe cu experienţă. Vom vedea pe gheaţă cum va fi. Vreau să câştigăm fiecare trofeu, Campionatul, Liga Mol, Cupa României, totul", a spus Peter Klouda - jucător Corona Braşov 

Defensiva Coronei arată foarte bine după repatrierea lui Richard Filip şi sosirea experimentatului Jaroslav Obsut. Filip revine în tricolul braşovenilor după o pauză de doi ani timp în care a evoluat în Slovacia unde a fost căpitanul celor de la Piestany.

"Sunt fericit la Braşov. Am primit un telefon acum trei luni cu propunerea de revenire şi am acceptat imediat. Îmi place ţara, îmi plac oamenii, iar oraşul este cel mai frumos din România", a spus Richard Filip - jucător Corona Braşov.

La antrenamentele Coronei a fost prezent şi Istavn Sprentz, un fundaş de 29 de ani. Jucătorul este liber de contract şi poate semna cu braşovenii dacă îl va convinge pe antrenorul braşovenilor.

Corona este în pregătire centralizată până luni când este programat primul amical. De la ora 18:00 pe Patinoarul Olimpic, braşovenii întâlnesc Dunărea Galaţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri