Hocheiştii luptă până la capăt

Data publicării:
HOCHEI

Elevii lui Kari Rauhanen şi Greg Lindqvist au şansa să egaleze situaţia la general, dacă se vor impune în partida de joi, din arena braşoveană, în meciul cu numărul 6 al finalei. Moralul este unul ridicat în tabăra braşovenilor care încep să spere din ce în ce mai mult la câştigarea în premieră a medaliilor de campioni ai Ligii Mol.

"Jucătorii români au avut o evoluţie bună în Slovacia, au marcat trei goluri. Aştept acum pentru următorul meci, o evoluţie mult mai bună din partea stranierilor, care va duce la o creştere în jocul nostru", declară  Kari Rauhanen - antrenor Corona Braşov 

Deşi au unele probleme medicale, braşovenii au o singură indisponibilitate înainte de meciul cu Nove de joi seara, atacantul Csanad Virag lipsind din lotul galben-albaştrilor de peste două săptămâni. Şi slovacii au problemele lor, Weissman, Uram şi Stefanka acuzând şi ei probleme de sănătate.

Biletele pentru disputa de joi, 20 martie au fost deja puse în vânzare şi costă 20 de lei, intrare generală, iar după prima zi au fost vândute peste 500 de tichete. Disputa Corona Braşov - Nove Zamky este in direct la Digi24 Braşov de la ora 19:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri