Încă un autobuz spre Poiana Brașov

Data publicării:
POIANA EXPRES

Autorităţile locale au suplimentat numărul de autobuze către Poiană, ca să fluidizeze traficul şi să elibereze locurile de parcare din staţiune.

În urmă cu exact o săptămână nu se mai găseau deloc locuri de parcare în Poiana Braşov, iar cei aproape 15 kilometri până în staţiune se parcurgeau în aproximativ două ore. Din acest weekend cei care vor să urce în Poiană au la dispoziţie 2 autobuze, numărul 20 şi cursa 100 - Poiana Express, care pleacă de la gară.

Ba mai mult, cei care vin în Poiană cu autobuzul nu trebuie să piardă timpul nici cu găsitul unui loc de parcare, lucru aproape imposibil în weekendurile aglomerate

Însă chiar dacă de multe ori drumul către pârtie poate fi o adevărată aventură, sunt şi turişti care nu renunţă la maşină. Indiferent de cât de preţios ar fi timpul. "Suntem cu maşina şi stăm în Braşov şi doar am urcat încoace. Şi cred că e mai convenabil că suntem cu echipamente, cu schiuri, cu plăci, cu căşti, şi e mai uşor de cărat", a declarat un braşovean.

Un bilet cu autobuzul 100-Poiana Expres costă 5,5 lei dus şi tot atât la întoarcere. Există şase curse, iar prima pleacă la ora 10 şi 5 minute din gara Braşov, în timp ce ultima urcă spre Poiană, la ora 17. Acest autobuz circulă doar sâmbăta şi duminica.

Reporter: Mirela Palcu
Operator: Alexandru Apetroae

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri