Înghesuială la buletine

Data publicării:
COZI BULETINE

Încă de dimineaţă de la ora 8:00 atunci când a început programul la ghişee, oamenii au început să se îmbulzească şi au format cozi până la ieşirea din primărie. Domnul Lupu lucreaza la Verona şi a venit în concediu în România pentru 21 de zile. Îi expiră buletinul pe 18 august şi trebuie să îl înnoiască. Omul are nevoie de buletin cât mai repede, pentru că trebuie să urmeze nişte şedinţe de fizioterapie.

 "Sunt revoltat pentru ca aştept pentru un buletin 21 de zile. Unii venim de dincolo, avem probleme de sănătate, nu sunt bine organizaţi. Poţi să faci un buletin şi la urgenţă în 24 de ore, chiar dacă plăteşti o taxă, dar nu e posibil să aştepti 21 de zile. Unii pierd munca", povesteşte domnul Lupu.

Cei care nu au mai avut loc în sala de aşteptare, au stat afară în faţa primăriei, nemulţumiti de faptul că trebuie să aştepte atât de mult pentru un buletin.

 "Să facă nişte secţii de cartier să schimbe buletinul, barem 10-15 zile pe lună, daca nu toata luna, că e mai uşor", spune un braşovean.

Reprezentanţii Serivciului de Evidenţă a Persoanelor susţin că în fiecare an, în această perioadă este un aflux mare de oameni care vor să îşi schimbe sau să îşi înnioască buletinul.

"La nivelul Serviciului de Evidenţă a Persoanelor zilnic preluăm peste 170 de cereri pentru emiterea cărţilor de identitate"  a spus George Roşca, director executiv Serviciul de Evidenţă a Persoanelor.

Programul la ghişeele Serviciul de Evidenţă a Persoanelor Braşov este de luni până vineri de la 8.30 la 16.30, exceptia face ziua de marti când programul este pana la ora 18.30. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri