La Brașov, arestații au votat începând cu ora 10:00

Data publicării:
VOT AREST

Alături de el, și-a exprimat opțiunea privind viitorul președinte al României și Andrei Hrebenciuc, fiul politicianului. Cei doi sunt încarcerați în arestul poliției, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a emis pe numele lor mandate de arestare, într-un dosar DNA privind retrocedarea ilegală a 43.000 de hectare de pădure.

Tot în arestul Inspectoratului Poliției Județene Brașov a votat și Aristotel Căncescu, președintele suspendat al Consiliului Județean Brașov. Acesta a ajuns după gratii într-un alt dosar DNA, legat de contracte presupus ilegale, încheiate între Consiliul Județean și două firme din Brașov.

În total au votat 26 dintre persoanele încarcerate în arestul de la Brașov. Pentru acest lucru, la Poliție a fost trimisă urna mobilă a unei secții de votare din Brașov.

Procesul electoral din arest a durat aproximativ două ore. Membrii secției de votare care au asigurat transportul urnei mobile au călătorit între secție și arest chiar cu duba cu care poliția asigură escorta persoanelor aflate în custodie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri