La munte de Rusalii

Data publicării:
RUSALII MUNTE 1

Turiştii care aleg să petreacă Rusaliile în Poiana Braşov vor avea ocazia să se relaxeze în adevăratul sens al cuvântului. Hotelierii au pregătit reduceri de până la 50% la tratamentele SPA, acces gratuit la piscină şi jacuzzi.

"De la tratamente faciale, corporale, detoxifiante, de slăbire, le oferim doamnelor împachetări cu ciocolată, alge detoxifiante, lăptişor de matcă", a spus Roxana Urdea - coordonator centru SPA.

Preţurile pentru astfel de tratamente variază între 30 şi 120 de euro, în funcţie de terapia aleasă. Clienţii spun însă că merită toţi banii.

"Extraordinar de bine şi de relaxată, de accea vin destul de des la această terapie, de cel puţin două ori pe săptămână, pentru a mă elibera de stresul zilnic", povesteşte o turistă.

Hotelierii spun că ofertele pentru Rusalii le-au pregătit din timp, iar cei care îşi achiziţionează pachetele turistice până la 1 iunie, beneficiază şi de reduceri de 10%.

"Avem camera dublă standard de la 65 de euro, apartamentul pentru 2 persoane de la 119 euro pentru acest sezon. Tema din acest an, de Rusalii este cireaşa. Aşadar, copiii vor avea poveste o cireaşă uriaşă, aici în boluri vom avea multe cireşe, plăcinte de cireşe şi aşa mai departe, cină tradiţională în ziua de Rusalii", spune Daciana Pintilei- reprezentat hotel Poiana Braşov.

"Pentru Rusalii ne-am pregătit ofertele pentru 3 nopţi de cazare, 2 pers în cameră, 120 de euro", adaugă Gabriel Roşca , un alt reprezentant al unui hotel din Poiana Braşov.

Până în prezent gradul de ocupare al pensiunilor şi hotelurilor din Poiana Braşov, pentru Rusalii, este de aproximativ 70%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri