La Păltiniş este deschisă arena snowboarderilor

Data publicării:
PALTINIS

Dacă vremea o ţine tot aşa, iubitorii sporturilor de iarnă se vor bucura de un sezon pe cinste. A nins mult în staţiunile din Transilvania, iar temperaturile sunt numai bune pentru ca zăpada să reziste mult timp.

Complexul pentru sporturi de iarnă de la Păltiniş a fost gândit pentru întreaga familie, de la cei mai mici până la cei mai în vârstă. Vedetele, fără îndoială, sunbt snowborderii, care atrag toate privirile cu execuţiile lor. Iar pentru asta au o pârtie doar pentru ei.

Cei care vor să descopere tainele alunecării pe zăpadă o pot face foarte uşor, pentru că în Păltiniş sunt o mulţime de intsructori la tot pasul. Preţurile lecţiilor pornesc de la 50 de lei pentru copii şi ajung pâna la 300 de lei pentru adulţii care doresc ore individuale.

La Păltiniş, stratul de zapada depaşeşte 35 de centimetri. Pentru o zi de schi sau snowboard, cartelele pentru transportul pe cablu costa 55 de lei pentru copii şi 75 de lei pentru aduţi. Pâna la jumatatea lunii februarie, pârtiile se vor deschide la ora 9:00 şi vor fi luminate pâna la ora 22:00.

Reporter: Adela Mohanu
Operator: Lucian Sandu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri