M. Stere, numit antrenor principal la FC Braşov

Data publicării:
STERE

Fostul antrenor secund al lui Adi Szabo va fi ajutat de Mugurel Buga în postura de antrenor secund-jucător. Stere va începe în acest an cursurile pentru obţinerea licenţelor B şi A la Şcoala Federală de Antrenori din cadrul FRF. În acte antrenor principal va fi Lucian Nicolau, actualul preparator fizic de la FC Braşov, care deţine şi Licenţa A, necesară pentru Liga 2. Andrei Şanta va rămâne antrenorul cu portarii. Obiectivul noului staff va fi promovarea în Liga I la finalul acestui sezon.

"Aşa a hotărât conducerea să îl aducem pe Stere, fost jucător emblematic al Braşovului şi sperăm cu tinereţea lui şi cu cunoştinţele lui legate de fotbal să realizăm obiectivul care ni l-am propus", spune Vasile Dochiţa - preşedintele clubului FC Braşov.

Mihai Stere a fost în acest sezon secund în mandatele lui lui Cosmin Bodea şi Adrian Szabo. Lotul galben-negrilor se va reuni pentru prima dată în acest an luni dimineaţă pe 11 ianuarie, la Stadionul Tineretului, într-o formulă schimbată faţă de cea care încheia anul 2015.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Dan Dascălu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri