Sari la conținut

Meniuri alese pentru sărbători

„Ospăţul vânătorului" este specialitatea casei la una dintre pensiunile din Predeal. "Este o tocăniţă din carne de cerb cu ciuperci, cartofi, usturoi, ardei gras şi verdeaţă care se găteşte iniţial apoi se pune într-un vas de ceramică", a declarat Ştefan Bercea, proprietarul unei cabane din Predeal.

Mâncarea se lasă minute bune la cuptor ca să se pătrundă bine, iar apoi le este servită cu grijă mesenilor. "Absolut excelent şi bineînţeles că înainte am avut şi un mic antreu care a fost şi ăsta extraordinar", a declarat un client.

Cei sătui de carne, au ales meniuri sofisticate din peşte. "Astăzi am mâncat un somon cu spanac şi asta am mâncat în mai multe restaurante însă aici a fost cu un gust foarte foarte special", a apreciat o clientă. Specialiştii spun că atât carnea de vânat, cât şi peştele sunt alimente mult mai sănătoase decât carnea de porc care este mai grasă.

Reporter: Daniel Popescu
Operator: Zoltan Rapo