Multe nume noi pe lista FC Braşov

Data publicării:
FC BRASOV

Primii care şi-au dat acordul să evolueze din sezonul viitor pentru FC Braşov sunt Mugurel Buga, Vlad Potecu şi Horia Popa. În discuţii sunt de asemenea Alexandru David, Rareş Forika şi Remus Dănălache. Dintre jucătorii ce au evoluat sezonul trecut, şefii galben-negrilor vor să îl ţină la echipă pe Şerban Morar. În ofensivă braşovenii s-au orientat către o serie de atacanţi tineri.

Denis Lemac de la Dinamo, George Mareş de la Petrolul şi Marius Curtuiuş ar trebui să îl ajute în avanposturi pe Mugurel Buga. Între timp, şase foşti jucători ai galben negrilor au evoluat pentru reprezentativa jucătorilor fără contract din România, pregătită de Aurel Ţicleanu care a fost învinsă de o echipă similară cehă cu 2 la 1 şi a ratat calificarea în optimile ediţiei aniversare a turneului FIFPro.

Pentru tricolori au evoluat Andrei Marinescu, Bogdan Străuţ, Daniel Remeş, Daniel Barna, Georgian Păun, Şerban Moraru, dar şi Alexandru Ilaşi de la Viitorul Ghimbav. Reunirea celor de la FC Braşov este programată pe 6 iulie, la ora 11:00 pe Stadionul Tineretului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri