Oferte inedite, la Târgul Imobiliar Braşov

Data publicării:
TARG IMOBILIAR

Unul dintre cele mai noi concepte pe piaţa imobiliară românească este proprietatea periodică. În schimbul a doar patru mii de euro, orice doritor poate cumpăra, pentru o săptămână în fiecare an, un apartament într-un complex hotelier de cinci stele care va fi construit în localitatea 23 August, la malul mării.

"Este cu contract de vânzare cumpărare, aceleaşi drepturi, ca la un apartament normal, numai că la mare nu mergeţi un an întreg, numnai o săptămână, două, trei. Se va stabili la început perioada, o săptămână, ştim exact de când până când o să vină în resort", precizează Daniel Vasilescu - reprezentant vânzări.

În plus, vacanţa pe viaţă la mare poate fi vândută sau lăsată moştenire. Oferte tentante sunt şi pentru cei care doresc o proprietate permanentă. O locuinţă cu două camere într-un complex din Sânpetru, de exemplu, poate costa sub 31.000 de euro.

Iar ofertele pică mănuşă pe preferinţele clienţilor.

"Ne interesează un apartament cu două camere. Avem trei camere undeva în Bulevardul Griviţei şi vrem să îl schimbăm, că suntem doar noi doi şi avem nevoie de spaţiu mai mic", spun un client.

Luiza Pelin vine tocmai din Ialomiţa şi este unul dintre potenţialii cumpărători care, mai ales în perioada aceasta, vânează ofertele la apartamentele ce pot fi cumpărate prin prima casă, în Braşov.

"Să fie cât mai mare, să fie spaţioasă, luminoasă, cu vedere spre munte, că mă mut la munte. Am la dispoziţie undeva până în 50.000 de euro", spune Luiza Pelin - cumpărător.

Oferte sunt şi la case, mai ales pentru cei cu dare de mână. 69.000 de euro poate să coste o casă cu grădină, parter şi etaj mansardat în Braşov. La târg au venit şi specialiştii în amenajări interioare. Preţurile, la pardoseli de exemplu încep de la 10 şi pot ajunge la 100 de euro metrul pătrat.

"Tendinţele sunt de reproducere a elementelor din natură, pietre, reproduceri de marmură la dimensiuni mari, precum şi texturile naturale din diverse esenţe lemnoase", spune Radu Miron - reprezentant vânzări.

Târgul a fost un succes de fiecare dată. Organiztorii spun că sunt dezvoltatori care la ediția din primăvară au vândut tot.

Târgul imobiliar este deschis până duminică, 12 octombrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri