Petrolul, la ultimul meci pe Ilie Oană

Data publicării:
PETROL CFR

Prestaţiile din jocurile cu FC Voluntari şi CSMS Iaşi l-au pus pe gânduri pe Francisc Dican, care se aşteaptă să întâlnească un adversar extrem de greu de depăşit. Petrolul a ajuns la 11 meciuri fără succes. Chiar dacă primesc cele şase puncte de la TAS, ardelenii nu sunt siguri de calificarea în play-off.

Gazonul de pe arena ploieşteană le dă emoţii mai ales că în ultimul timp condiţiile meteo nu au fost cele mai bune.

Partida contra clujenilor este ultima din acest an pe Ilie Oană. Şefii prahovenilor au anuţat că actualul contract pe care Petrolul Ploieşti îl avea cu o societate a Consiliului Local Ploieşti pentru închirierea stadionului 'Ilie Oană' a fost reziliat, miercuri, de administratorul arenei, motivul invocat fiind datoriile mari acumulate de club. Ultimele două jocuri considerate acasă pentru echipa lui Stoichiţă vor avea loc la Braşov.

Pe 7 şi 20 decembrie, jocurile cu Dinamo Bucureşti şi ASA Tg. Mureş vor avea loc pe Stadionul Tineretului, iar clubul stegar va primi aproximativ 7000 de euro pentru cele două jocuri. Petrolul - CFR Cluj va fi în direct la Digi Sport 1 astăzi, de la ora 20:30. Sezonul trecut, ardelenii s-au impus la Ploieşti cu 2 la 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri