Primele amicale pentru hocheişti

Data publicării:
AMICALE HOCHEI

Elevii lui Otto Kerestezs se vor deplasa în Ungaria, unde joi şi vineri vor juca două partide de verificare cu formaţia maghiară Debrecen. Pentru acestă dublă, braşovenii au deplasat un lot de 21 de jucători, cu un singur junior inclus, Vlad Grigori. Restul lotului se va pregăti în această perioadă la Braşov sub îndrumarea lui Evgheni Pisarenko.

Ucraineanul este aşteptat şi în acest an pe gheaţă în calitate de jucător, deşi el şi-a anunţat retragerea la sfârşitul anului trecut. Braşovenii au nevoie urgentă de jucători, şi mai ales de fundaşi, după ce Federaţia Română de Hochei a programat partidele din Liga Naţională în aceleaşi date cu meciurile din Liga Mol, astfel că braşovenii vor trebui să îşi împartă lotul pentru a ajunge la ambele competiţii.

În continuare se află la pregătiri şi Norbert Balla, fundaşul de 21 de ani, ce a evoluat în sezonul trecut pentru echipa sub 20 de ani a celor de la Vassas. În primul weekend de meciuri oficiale Corona Braşov va juca în Liga Naţională cu Steaua Bucureşti pe 11 şi 12 septembrie şi în Liga Mol cu Dunaújvárosi, Debrecen şi Miskolc pe 11, 12 şi 14 septembrie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri