Primii doi ani cu Digi24 Braşov

Data publicării:
2 ANI DIGI 24 BRASOV 171214

Actualitatea în direct! - pentru jurnaliştii Digi24 nu este o deviză, ci un crez. Timp de doi ani, v-am adus în case, nemijlocit, informaţia verificată, corectă, echilibrat dozată. În căutarea ştirilor relevante, mereu conectaţi la actualitate, reporterii Digi24 Braşov au transmis din miezul evenimentelor semnificative pentru comunitate şi v-au arătat feţele ascunse ale realităţii.

În spiritul echilibrului şi al echidistanţei, v-am arătat şi partea bună a lucrurilor. Am adus în casele dumneavoastră oameni, poveşti şi locuri frumoase. Am făcut din problemele de zi cu zi ale oamenilor simpli ştiri relevante şi de interes naţional.

Au trecut doi ani în care v-am purtat prin cele mai frumoase locuri şi v-am transformat în turişti, aici, acasă. Am făcut adevărate exerciţii de memorie încercând să recompunem bucăţi de istorie învăluite în farmecul unui trecut readus la lumină. V-am pus faţă în faţă cu oameni de valoare, adevărate tezaure vii, şi am încercat să vă ţinem conectaţi la evenimentele culturale care au contat.

Nu am ezitat niciodată să cerem părerea specialiştilor şi, alături de ei, am evaluat temeinic oportunităţile pe piaţa muncii şi economia braşoveană. Am făcut acest lucru ori de câte ori am vrut să vă arătăm, cu date, care sunt şansele de angajare pe care le aveţi sau că nu este niciodată târziu să vă reorientaţi profesional. Am scos la înaintare, pentru toate astea, oameni care v-au împărtăşit reţetele lor de succes. În Braşov, alături de Digi24, aţi fost recrutaţi în rândurile exemplelor demne de urmat.

Timp de doi ani, la Digi24 Braşov, au fost ascultate doar vocile puternice ale regiunii, semnificative pentru comunitate. Invitaţi de seamă au dezbătut principalele evenimente ale zilei şi au încercat să ofere răspunsuri la cele mai presante probleme ale românilor din centrul ţării. V-am făcut parte activă în conflictele pe care le-am dezbătut şi v-am dat în schimb adevărate poveşti de viaţă.

Pentru noi, spiritul de echipă, competiţia, sportul sunt esenţiale. Preţ de doi ani, la fiecare început de săptămână, v-am invitat la masa dezbaterilor şi v-am prezentat evenimentele semnificative din toate ramurile sportive de succes, în Divizia Locală.

Aţi văzut lumea prin cele mai frumoase imagini; tehnologia de ultimă generaţie ne-a permis să vă arătăm ce înseamnă profesionalismul şi echilibrul în televiziune. În faţa sau din spatele camerelor, oamenii de la Digi24 Braşov, cea mai importantă resursă pe care o avem, au făcut tot ce le-a stat în puteri să vă ţină în permanenţă conectaţi cu actualitatea, cu evenimentele care contează cu adevărat. Oameni cu ani buni de experienţă sau novici, dornici să descopere jurnalismul adevărat, au pus umărul la construirea unui proiect ambiţios, într-un permanent proces de dezvoltare. Digi24 Braşov şi-a luat un angajamet faţă de telespectatorii săi: imparţialitatea, echilibrul şi promptitudinea vor fi principiile care ne vor ghida întotdeauna.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri