Proiecţie în premieră. Filmul este continuarea producţiei Love Building

Data publicării:
LANSARE FILM

Acţiunea filmului se petrece iarna, la munte, în aşteptarea Revelionului. Cele nouă cupluri întruchipează tot atâtea tipuri de probleme în relaţiile de zi cu zi, din viaţa reală. Iar când cei puşi să rezolve problemele au de fapt probleme şi mai mari, e cât se poate de limpede că viaţa bate filmul.

"Vorbim tot de o tabără, o tabără de reparat relaţii, cupluri care au diverse probleme şi care vin la terapie în Love Building. Timp de câteva zile, ei trec prin tot soiul de exerciţii, în care încearcă să se pună la loc, să-şi pună relaţia la loc", Oana Răsuceanu, scenarist.

Cei trei psihoterapeuţi cu probleme sunt interpretaţi de actorii Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol.

"Fiind avocatul propriului meu personaj, tind să cred că problemele sunt la ceilalţi şi nu la el. S-ar putea să mă înşel", spune actorul Alexandru Papadopol.

Filmările s-au desfăşurat în luna februarie a acestui an, timp de două săptămâni, la Bran. Şi a fost nevoie de multă flexibilitate ca totul să iasă ca la carte.

"Planul era cu zăpadă, anul trecut a fost primul an din 20, înţeleg, în care nu a nins în Bran în februarie, când am filmat noi. Aşa că am adaptat cumva scenariul şi am încercat să ne rotim în direcţia de nu e zăpadă", precizează regizorul Iulia Rugină.

Alt Love Building este continuarea peliculei Love Building, lansată anul trecut în România şi care s-a dovedit un adevărat succes.

"E o comedie cu foarte mult bun gust şi bun simţ, adică nu e genul ăla de hăhăială de prost gust. Vrei nu vrei, dacă eşti trecut de 20 de ani, nu se poate să nu te recunoşti într-unul din cuplurile astea, să nu-ţi recunoşti cel puţin una dintre probleme, că e un copil, înşelat, impotenţă, habar n-am, ceva ceva, undeva acolo, fiecare dintre oameni se va recunoaşte", supne actorul Dragoş Bucur.

Prima proiecţie în cinematografe pentru Alt Love Building este programată pe 26 decembrie.

Reporter: Claudiu Loghin
Operator: Dragoş Ghitiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri