Protestul poliţiştilor

Data publicării:
PROTEST POLITISTI

Mai bine de o sută de poliţişti din Bucureşti, Mureş, Galaţi şi Dolj au venit să îl susţină pe colegul lor Marian Godină, dar şi să îşi exprime nemulţumirea faţă de atitudinea şefilor poliţiştilor braşoveni. Sindicaliştii adunaţi în parcarea de vis-a-vis de poliţie susţin că abuzuri asemeni celor reclamate de agentul Godină se petrec aproape în toată ţara.

"Se fac abuzuri. Dacă un agent are curajul să îşi spună punctul de vedere şi nu are sprijunul colegilor, pentru că e foarte greu, imediat şefii se unesc şi cu siguranţă va avea probleme", Viorel Şeitaru, sef birou teritorial SNAP Sectorul IV Bucureşti

"Am venit în sprijinul colegului nostru Godină, suntem nemulţumiţi de modul de comportare al şeful IPJ Braşov, la modul de abordare a subordonaţilor săi. Practicile astea sunt la nivel naţional, deci la nivelul tuturor IPJ-urilor, nu putem să spunem, dar cam peste tot, în toate IPJ-urile modul de comportare al şefilor, în special al şefilor de IPJ, acesta este modul de comportare cum este şi la Braşov", agent principal Remus Timulescu, SNAP Bucureşti.

Reprezentanţii poliţiştilor protestatari s-au întâlnit cu conducerea IPJ Braşov, însă purtătorul de cuvânt al Inspectoratului a declarat presei că nu s-a abordat problema postărilor lui Godină, ci o altă reclamaţie a sindicaliştilor, referitoare la comportamentul şefului poliţiei din campusul universitar.

"Conducerea IPJ bv a dispus efect unui control la acea unitate de poliţie, vor fi verificate aspectele semnalate în comunicate, respectiv video în campusul universităţii, cât şi comportamentul şefului poliţiei universităţii",  cms şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt IPJ Braşov.

Chiar dacă protestul a fost organizat ca o reacţie la abuzurile relatate de Marian Godină în mediul virtual, poliţistul braşovean a ales să nu participe la miting.

Reporter: Claudiu Loghin
Operator: Alexandru Apetroae

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri